Visioner omkring Tordrup Ejendomme

Jeg ønsker med Tordrup Ejendomme at gøre Ringkøbing til en endnu kærligere og hyggeligere by. – Har eksisteret i 65 år – 5 år hvor jeg har ejet virksomheden – som startede 1958 af min far og mor.

Min dejlige visionære og dygtige entreprenørfar er en stor rollemodel, som jeg elsker og respekterer uendelig højt. Jeg ønsker at videreføre hans ideer og værne om byen og vores beboere – min mor var en glad og dejlig kvinde, som drev forretningen efter min fars død. Jeg ønsker at drive forretningen med samme kærlighed som både min mor og far havde for dem der bor hos os.

Ringkøbing som økoby – økosamfund.

Jeg er meget inspireret af øko-samfund og glade sam eksistenser, det at man har et hjem, hvor man føler sig lykkelig og hvor man er glad for sine naboer, betyder meget for mig.

Min vision for Tordrup Ejendomme bygger på dyb kærlighed, taknemmelighed og respekt for min dejlige far og mor, som startede firmaet for 65 år siden,  for vores dejlige by, den smukke fjord, havnen de røde tage, brostenene, fuglene, dyrene, vores fælles jord. En by der stadig har alt det gode der danner grundlaget for et godt liv. – Frisk luft – rent vand – ro og fred. Et sted hvor folk smiler til hinanden.

Her i Ringkøbing har vi alt det, der er vigtige i livet, og derfor er vi også blevet valgt som den lykkeligste by i verden da Danmark blev valgt som det lykkeligste land at leve i.

For vore gæster – tilflyttere og turister har Ringkøbing  smukke brostensgader, en fantastisk fjord med masser af badestrande – et hyggeligt torv – en smuk havn, fred og ro – frisk luft og kun 9 km til havet hvor vi har kilometer efter kilometer med brede hvide strande. I Ringkøbing har vi en mangfoldighed af småbutikker, og Ringkøbing Fjord er det oprindelige Cold Hawaii, så mange surfere kommer her. Derfor er det også et unikt sted at drive forretning – jeg har selv haft fysisk forretning i Butik Heidi Algade 7 i Ringkøbing i 34 år – nu er butikken en del af Tordrup Ejendomme. –

Jeg ønsker glade hyggelige enheder, da jeg altid har været meget inspireret af økosamfund og finder det så vigtigt, at man har et hjem, med dejlige naboer.

Kodeord er kærlighed – glæde – hygge – hjem – glad sameksistens.

Jeg ønsker at gøre en forskel for dem, der bor hos os, – som en sagde; ”Det er det bedste der er sket for vores mor. at hun er kommet til at bo hos jer, – hun er blomstret helt op.”

Hvis man ønsker at blive skrevet op til en af vores lejligheder, så aftaler man en tid med mig, – skriv til TordrupEjendomme@icloud.com eller ring 40365509

Jeg ønsker glade lejere i kærlige hjem, som har det godt med deres naboer.

– Glæde og Kærlighed

Heidi Tordrup

Entreprenør, ejer og daglig leder

Heidi Tordrup – Entreprenør, ejer og daglig leder